ความสามารถในการใช้งานในเครื่องไมโครเวฟ

  • BS EN 15284: Materials and articles in contact with food stuffs. Test method for the resistance to microwave heating of ceramic, glass, glass-ceramic or plastic cookware

ความทนทานต่อสารชะล้างในเครื่องล้างจาน

  • EN 12875-4: Mechanical dishwashing resistance of utensils. Rapid test for domestic ceramic articles

 

ความดูดซึมน้ำ

  • BS EN 1217 Method A & C: Materials and articles in contact with foodstuffs. Test methods for water absorption of ceramic articles

ความทนทานต่อการเปลี่ยนแปลงอุณหภูมิอย่างเฉียบพลัน

  • PT 33 (Holloware articles)
  • BS EN 1183: Materials and articles in contact with foodstuffs. Test methods for thermal shock and thermal shock endurance

ความทนทานในการใช้งานระหว่างตู้แช่แข็งกับเตาอบ หรือ ตู้แช่แข็งกับเครื่องไมโครเวฟ

  • PT 36: Freezer to oven
  • PT 37: Freezer to microwave

ความต้านทานต่อการแตกราน

  • BS 4034: Specification for vitrified hotelware
  • BS EN 13258: Materials and articles in contact with foodstuffs. Test methods for crazing resistance of ceramic articles
  • BS 3402: Specification for quality of vitreous china sanitary appliances

ความสามารถในการทนทานต่อแรงกระแทก

  • ASTM C368-88: Standard Test Method for Impact Resistance of Ceramic Tableware (Edge chipping)
  • BS EN 12980: Materials and articles in contact with foodstuffs. Non-metallic articles for catering and industrial use. Method of test for the determination of impact resistance.  (Edge chipping)
  • PT32 or BCRL 1: Handle strength
  • ASTM C368-88: Standard Test Method for Impact Resistance of Ceramic Tableware

Translucency

  • EN 1184: Materials and articles in contact with foodstuffs. Test methods for translucency of ceramic articles
  • BS 5416: Specification for china tableware

Table Top Testing

  • PT 35: Handwashing
  • PT 35: Pouring or Lid fit
  • PT 35: Handle or Knob temperature
  • PT 35: Water Retention/Leakage
  • PT 35: Stability of free articles

XRF

  • BS 5416: Specification for china tableware

Metal marking

อื่นๆ