บริการ

การวิเคราะห์โปรไฟล์ผลิตภัณฑ์อาหาร

การวิเคราะห์โปรไฟล์ผลิตภัณฑ์อาหาร ด้วยเครื่อง HPLC, GC เป็นต้น

OUR SERVICES

การวิเคราะห์ทางเคมี

  • Nucleotides (UHPLC)
  • Biogenic Amines (UHPLC,GC/MS)
  • Amino Acids (UHPLC, GC/MS)
  • Sugar Analysis (Mono- and polysaccharides) (HPAEC, GC/MS)
  • Oligosaccharides (MOS. FOS,GOS. XOS,POS) (HPAEC-PAD)
  • Glycosaminoglycans (Chondroitin Sulfate), HPAEC-PAD
  • Phenolic Compounds (UHPLC,GC)
  • Vitamins (UHPLC)
  • Carotenoids (UHPLC)
  • Organic Acids including short chain fatty acids (UHPLC or GC/MS)
  • 2-AP, Terpenes, and Other Volatile Compounds (Gc/MS)
  • Fatty Acid Profile (GC/MS or GC/FID)
  • Phospholipid analysis (UHPLC-ELSD)
  • Phytosterols, Cholesterols, Bile acids (GC/MS)
  • Lipids-Lipidomics (LC-MS/MS)
  • Metabolites-Metabolomics (Gc/MS and LC-Ms/MS)
  • Lipid Oxidation (GC/MS. GC/FID)
  • Antioxidant Assays: DPPH, ABTS, ORAC, FRAP, FIC, CUPRAC, CAT, ApoCAT, Etc.
  • Minerals and Organic acids (Ion Chromatography)

การวิเคราะห์ทางชีวภาพ

  • Antimicrobial Analysis
  • Antibiotic Resistance Analysis
  • Cell viability (MTT assay)
  • Bacteria survival in simulated gut & adhesion in intestinal mucin test
  • Bacterial safety assessment via Whole genome sequence (WGs) analysis
  • Bacterial strain identification using DNA fingerprinting

Share to

Facebook
Twitter