การวิเคราะห์โปรไฟล์ผลิตภัณฑ์อาหาร ด้วยเครื่อง HPLC, GC เป็นต้น
OUR SERVICES
การวิเคราะห์ทางเคมี
- Nucleotides (UHPLC)
- Biogenic Amines (UHPLC,GC/MS)
- Amino Acids (UHPLC, GC/MS)
- Sugar Analysis (Mono- and polysaccharides) (HPAEC, GC/MS)
- Oligosaccharides (MOS. FOS,GOS. XOS,POS) (HPAEC-PAD)
- Glycosaminoglycans (Chondroitin Sulfate), HPAEC-PAD
- Phenolic Compounds (UHPLC,GC)
- Vitamins (UHPLC)
- Carotenoids (UHPLC)
- Organic Acids including short chain fatty acids (UHPLC or GC/MS)
- 2-AP, Terpenes, and Other Volatile Compounds (Gc/MS)
- Fatty Acid Profile (GC/MS or GC/FID)
- Phospholipid analysis (UHPLC-ELSD)
- Phytosterols, Cholesterols, Bile acids (GC/MS)
- Lipids-Lipidomics (LC-MS/MS)
- Metabolites-Metabolomics (Gc/MS and LC-Ms/MS)
- Lipid Oxidation (GC/MS. GC/FID)
- Antioxidant Assays: DPPH, ABTS, ORAC, FRAP, FIC, CUPRAC, CAT, ApoCAT, Etc.
- Minerals and Organic acids (Ion Chromatography)
การวิเคราะห์ทางชีวภาพ
- Antimicrobial Analysis
- Antibiotic Resistance Analysis
- Cell viability (MTT assay)
- Bacteria survival in simulated gut & adhesion in intestinal mucin test
- Bacterial safety assessment via Whole genome sequence (WGs) analysis
- Bacterial strain identification using DNA fingerprinting